InDiv bouwt jouw webapplicatie

 

Maatwerk hoeft absoluut niet duur te zijn. De ervaring leert dat processen binnen een bedrijf vaak te optimaliseren zijn. Hierdoor bespaar je uiteindelijk veel meer, dan dat het je kost. Het automatiseren van bedrijfsprocessen biedt jou veel voordelen, zoals:

 

Met geautomatiseerde bedrijfsprocessen neemt de kans op fouten zienderogen af en krijg je meer inzicht. Je hoeft geen onnodige handelingen meer te verrichten en je voorkomt op deze manier fouten die bij handmatige invoer vaak voorkomen. Een niet-geautomatiseerd systeem vertraagt bovendien je systeem en dat frustreert niet alleen jouw klanten, maar ook je personeel.

Beleef Nijstad website

Een voorbeeld van één van onze cases;

Probleem: de klant ontving op een zomerse dag honderden bestellingen. Al deze bestellingen moeten per dag geëxporteerd worden naar een Excel-document, van waaruit uiteindelijk één kolom extra ingevuld werd. Dit betekende een grote kans op fouten en een hard groeiend Excel-document.  Om deze klant uit de brand te helpen, hebben wij een doeltreffende oplossing aangeboden.

Oplossing: wij hebben een online systeem ontwikkeld, waarbij de bestellingen automatisch werden doorgezet. Door middel van verschillende velden kan de klant nu eenvoudig zoeken en het veld dat handmatig moet worden aangepast, zelf bewerken.

Voorbeelden:

  • koppeling met PerfectView, d.m.v. API
  • gebruik van de Moneybird API
  • inkoopsysteem gekoppeld met Magento
  • complete bedrijfsapplicatie van offerte naar opdrachtbevestiging -van opdrachtbevestiging naar planning- van planning naar werkorder – van   werkorder naar levering. 

Jouw bezoekers zien de website. Ze zien weliswaar niet de achterkant, maar ervaren wel het gemak ervan. Het geheel is toegespitst op klanttevredenheid en kent de nodige vrijheid waar het gaat om alle processen. Niemand die jou vertelt hoe jij je werk moet doen, je bent volledig eigen baas en dat geeft jou de vrijheid om zelf te bepalen hoe je het geheel gaat vormgeven. Behalve de complete controle bied jij je afnemers ook nog eens de beste klantervaring.  Met dit online systeem laat jij als ondernemer zien dat je oog hebt voor de belangen van jouw klanten.

 

Website met geavanceerd beheersysteem. 

  • verkoopplatform
  • vacatureplatform
  • activiteitenplatform
  • aanbieden/verkopen van cursussen
Gebiedswijzer maatwerk responsive weergave

Breincentrum website

 Maatwerkproject.

Uniek als jij bent in je bedrijfsvoering levert InDiv jou van het begin tot het eind maatwerk dat is toegespitst op jouw dienstverlening. Hiervoor beginnen we met een vrijblijvende inventarisatie van het bedrijfsproces. Dit geeft ons een goed beeld van de manier waarop het plan van aanpak moet worden vormgegeven en wat hierin moet worden meegenomen. Laat ons jou helpen om je concurrenten een stapje voor te blijven en kies voor InDiv als jouw partner voor maatwerk software.

Onze werkwijze.

Plan van aanpak
Het plan van aanpak vormt het uitgangspunt voor de persoonlijke aanbeveling die je van ons mag verwachten. Omdat je als ondernemer de kosten inzichtelijk wilt krijgen, ontvang je bovendien een gedetailleerde en vrijblijvende kostenraming van ons. Zodra je overtuigd bent van het plan van aanpak kun jij je akkoord geven en gaan wij aan de slag met het functioneel ontwerp.

Functioneel ontwerp
De wensen en eisen die jij stelt aan de software komen in dit stadium uitvoerig aan bod.  Na het verzamelen van alle voorwaarden wordt voor jou en alle gebruikers duidelijk hoe de handelingen moeten worden uitgevoerd en tot welke resultaten dit leidt. Een heldere weergave maakt het gebruik een stuk eenvoudiger en geeft ruimte tot het aanbrengen van verbeteringen. Met het functioneel ontwerp als basis kan worden overgegaan tot de planning van het geheel aan werkzaamheden.

Planning
Weten hoe het gehele proces er van het begin tot het eind aan toegaat leggen we vast in de planning. Dit geeft jou een goede indicatie van het moment waarop je de maatwerk software ook echt kunt gaan gebruiken. Zodra de planning is afgerond, breekt de testfase aan.

Testfase
Ons team gaat de software uitvoerig testen om een goede werking en gebruiksvriendelijkheid te garanderen. Pas als wij overtuigd zijn van volledig functionerend software met de juiste tools gaan we over tot de oplevering van de software die jouw bedrijfsprocessen soepel zal laten verlopen.

Oplevering
Na alle inspanningen is het eindelijk zover: het moment van oplevering van jouw maatwerk software is aangebroken! Een spannend moment. Wij staan als InDiv voor jou klaar bij vragen of problemen. Voor ons is het belangrijk dat jij als klant helemaal tevreden bent. Een evaluatie vormt om die reden standaard onderdeel van onze service. Jij de focus op je bedrijfsvoering, wij de focus op online.

KLANTEN.

Een greep uit onze klanten die wij geholpen hebben met tijdsbesparing doormiddel van Maatwerk webapplicatie

logo BMTec
Beleef Nijstad
Logo Breincentrum
Logo Gebiedswijzer

LATEN WE EEN KOP KOFFIE DRINKEN

Zullen we eens afspreken?
Onze ervaring is, dat een goede kop koffie de beste eerste stap is naar een succesvolle samenwerking.
Die koffie kost nog niks. Het stroopwafeltje erbij ook niet.