Afbeelding blog bericht - InDiv in de krant

InDiv in de lokale krant.

Drie jaar geleden besloten ze samen verder te gaan. Tim kon ontwerpen en Roy kon programmeren. InDiv Solutions was geboren. InDiv staat voor Innovation and Diversity. Als de klant een internetaansluiting heeft, regelen zij daarna de rest, van de hardware, tot de website of webportaal en de online strategie.
 

Internationaal klantenbestand

Tim en Roy hebben na drie jaar zo'n 250 klanten, van Groningen tot Maastricht en van Canada tot Oman. De klanten variëren van Kinderopvang Kwebbel tot kastuinbouw adviesbureau Vortus BV. Zij houden kantoor in bedrijfsverzamelgebouwen in Emmen en in Groningen. Het team van InDiv Solutions bestaat naast Tim en Roy uit nog twee werknemers. Het bedrijf werd drie jaar achtereen verkozen tot `Zakelijke Dienstverlener van het jaar' van de provincie Drenthe.

Ook voor groeiers

Sinds ze bij De Ondernemersfabriek zijn, werden ze van starter een groeier. Dit jaar gaan ze de omzet van 2015 `zeker verdubbelen'. Tim is `enorm positief' over het initiatief van de provincie Drenthe. Toen hij en Roy als ondernemers begonnen hadden zij slechts beperkte kennis van financiën en van management. Eenmaal in de veertien dagen hebben zij met de andere startende ondernemers een zogenaamde stand-up in De Ondernemersfabriek. `Je vertelt dan in de bijeenkomst heel kort wat je hebt gedaan, waar je tegenaan bent gelopen en wat je plannen zijn'. Maar het meest waardevol is de coaching. `De businesscoach van de Ondernemersfabriek heeft ons enorm geholpen in de groei van ons bedrijf'.

Waar ze over vijf jaar staan? `De online wereld is groot en ingewikkeld. Wij moeten flexibel blijven. Wij blijven groeien. Met onze kennis van de veranderende IT-wereld willen wij waarde blijven toevoegen aan onze klanten.'

Bron: Emmen.nu Terug

Terug