Onze partners

GetHost

Emmen, Nederland

InDiv Solutions werkt al jaren met GetHost als vaste hostingpartner. GetHost levert hoge kwaliteit webhosting en virtual private servers(VPS) tegen zeer lage prijzen. Jou website is gegarandeerd snel en gemakkelijk online.

Brand95

Hoogeveen, Nederland

InDiv Solutions helpt Brand95 bij het verzorgen van een complete branding. InDiv Solutions ontwikkelt en onderhoudt de websites. Ook verzorgen wij de hosting en domeinregistratie voor Brand95.

SCHRIJFTET

Emmen, Nederland

Ga naar de website

Als freelance tekstschrijver in Emmen kan SCHRIJFTET worden benaderd voor het schrijven en taalkundig optimaliseren van teksten. Dit kan variëren van SEO-websiteteksten tot het schrijven van blogs en artikelen. SCHRIJFTET kan ook voor klanten van InDiv de benodigde pakkende en wervende teksten voor haar rekening nemen.  

SCHRIJFTET schrijft het!

Quality ICT

Groningen, Emmen, Nederland

Vanuit haar kantoren in Emmen en Groningen biedt Quality ICT als totaal leverancier Quality-as-a-Service (QaaS): een unieke manier om bedrijven in hun ICT behoefte te voorzien. Jij als klant bepaalt de benodigde kwaliteit voor een ICT service binnen jouw organisatie. Wij geven hier invulling aan binnen een maandelijkse service. InDiv Solutions ondersteunt dit concept en werk hiervoor samen met Quality ICT.

Qaas.nu

Groningen, Nederland

QaaS staat voor Quality-as-a–Service. QaaS is de verzamelnaam voor maandelijkse ICT diensten tegen een vast bedrag. De verschillende ‘QaaSjes’ zijn stapelbaar zodat de dienstverlening schaalbaar en flexibel is. InDiv Solutions heeft QaaS volledig omarmd en helpt jou graag bij het maken van de juiste QaaS-keuzes.

Startmakkelijk.nl

Groningen, Nederland

InDiv Solutions heeft een profiel op Startmakkelijk.nl, waardoor elke maand weer een nieuwsbericht namens ons wordt geschreven en gepubliceerd. Startmakkelijk.nl haalt meer uit een online dag, ’24/7′. In een open, no-nonsens cultuur werken onze experts met elkaar samen aan effectieve landingspagina’s voor jouw bedrijf. Apps, blogs en online marketing met maar één doel: goede vindbaarheid op internet, goede leads en jouw bedrijf en jou doelgroep sneller dichter bij elkaar brengen.

Xolphin

Alkmaar, Nederland

Interconnected Software BV

Assen, Nederland

RAM Marketing

Groningen, Nederland

HJComputers

Zwolle, Nederland

Peat Digital

Emmen, Nederland