InDiv bouwt jouw website

Als ondernemer wil je geen potentiële klanten mislopen. Met een professionele en gebruiksvriendelijke website ben jij dag en nacht zichtbaar voor zowel bestaande, als nieuwe klanten. Leg het bouwen van je website in handen van InDiv en bepaal zelf welke touwtjes jij in handen wilt houden. Wij bouwen jouw website volledig op maat, waardoor er volop ruimte is voor jouw ideeën.

Mag jij je binnenkort de eigenaar noemen van een optimaal werkende WordPress website die door InDiv is gebouwd? Trots als je bent op je eigen onderneming kies je voor een website die is voorzien van jouw logo en specialiteiten en dat gaan wij voor je regelen.

Ons team werkt hiervoor met een aantal professionele designstudio’s die jouw website ontwerpen.

Hierbij houden wij standaard rekening met:

Mobile first

Snelle laadsnelheid

SEO vriendelijkheid

Mogelijkheid tot landingspagina’s

Snelle integratie van formulieren

Volledige personalisatie

Volledig beheerbaar in WordPress

Gebruikersvriendelijkheid (usability)

Gelinkt aan diverse social media platforms

Website aangemeld bij diverse zoekmachines.

Nette weergave op alle apparaten (mobiel, desktop en tablet)

Een goede website laten bouwen hoeft niet duur te zijn, maar een professionele website gaat jou echt meer opleveren. Bij het maken van jouw website bieden wij vanuit InDiv twee mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een eenmalige investering of kiezen voor een abonnementsvorm. Wij zijn je graag van dienst met het maken van de juiste keuze.

Yes, ik wil een website laten maken door InDiv.
Wat komt hierbij kijken

Plan een afspraak met Roy, dan gaat hij gaat jouw wensen op een lijstje zetten en de juiste vragen aan jou stellen. Hij zal je bovendien advies geven, mocht dit nodig zijn. Aan de hand van dit gesprek komen wij met een bijpassend voorstel, waarbij we twee mogelijkheden bieden met betrekking tot de kosten. Pas als jij tevreden bent, gaan we aan de slag met:

1 Ontdekken &
strategie

De belangrijkste vraag is: wat en wie wilt u bereiken met uw website? Op basis van de antwoorden gaan we samen aan de slag met de doelen. Onze ervaring is dat een website beter wordt als de doelen zo scherp mogelijk worden neergezet. Hoeveel bezoekers wilt u op uw site? Wie zijn die bezoekers? Via welke kanalen gaat u die bezoekers bereiken, denk aan de inzet van social media. Hoeveel omzet wilt u genereren met een applicatie? Op deze manier ontwikkelen we samen een online strategie. Dat doen we door aan de hand van persona’s te werken en vanuit de ogen van een bezoeker naar een applicatie te kijken. Deze stap is allesbepalend voor het verdere verloop en het uiteindelijk succes van uw webapplicatie.

Ontdekken en strategie

2CONCEPT
&DESIGN

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: de website is uw digitaal visitekaartje. Wat wilt u uitstralen? Hoe wilt u dat klanten of bezoekers u zien, welk beeld wilt u overbrengen? Dit zijn de vragen die we in een designsessie met u bespreken. Daarbij kijken we niet alleen naar de website, maar ook naar de andere digitale kanalen. Daarbij adviseren we over het hele concept en welke media hier al dan niet in passen. Bij sommige bedrijven werkt Instagram heel goed, bij andere bedrijven heeft een YouTube-channel veel meer impact. Vanuit het concept maken onze designers het uiteindelijke ontwerp. We hebben het dan over de look en feel van de website, maar zeker ook over het gebruik van de site. Design gaat vooral over hoe iets werkt. Bezoekers moeten zich gemakkelijk door de site heen kunnen ‘bewegen’ en dat bereiken we met een begrijpelijke user interface (UI). Het UI-design krijgt daarom veel aandacht bij InDiv Solutions.

Concept en design

3Development

We weten wie u wilt bereiken met de site en hoe u de doelgroep wilt bereiken. Dan wordt nu tijd om daadwerkelijk te gaan bouwen. InDiv Solutions bouwt websites vooral in WordPress, maar onze programmeurs draaien hun hand niet om voor serieuze uitdagingen. Het grote voordeel van WordPress als content management systeem is dat u als klant een bijzonder gebruikersvriendelijk platform krijgt waar u zelf heel eenvoudig uw website mee kunt beheren. Maar: als de klant dat vraagt, dan bouwen wij ook koppelingen met andere systemen. Denk aan een voorraadsysteem of online betaalmogelijkheden die direct zijn gekoppeld aan uw facturatie- of boekhoudpakket. We programmeren het en zorgen er ook voor dat deze koppelingen blijven werken.

Development

4Testing

Een van de belangrijkste onderdelen in ons werk is het testen van het eindproduct. InDiv Solutions test eerst zelf grondig de techniek. Werken alle knoppen en koppelingen, schaalt de website op alle apparaten en laadt de site snel genoeg? Komen bestellingen en de betalingen inderdaad binnen? Pas als wij helemaal tevreden zijn en ons ervan hebben verzekerd dat alles werkt zoals het is bedacht, mag u een uitgebreide testrit maken. Deze laatste test noemen wij de acceptatietest. Wij testen de website op de meest voorkomende apparaten en in alle grote browsers: Explorer, Chrome, Firefox en Safari. We testen de sites op iPhones en Android-apparaten. We testen alle links. Maar we laten u vooral het gebruikersgemak testen. De ervaring leert dat er uit de acceptatietest altijd nog een paar zaken naar boven komen die voor verbetering vatbaar zijn. Die fixen we dan. Pas als alle vinkjes op groen staan, komt het grote moment van go live.

Testing

5Implementatie

De daadwerkelijke go live van een site. We bepalen het tijdstip en zorgen ervoor dat alles gereed staat voor een succesvolle lancering. InDiv Solutions wil er echt zeker van zijn dat een site precies doet wat u ervan verwacht en daarom zullen we na de zogeheten conversie nog één keer alles nalopen. Dan is eindelijk het grote moment daar dat de site voor uw bezoekers bereikbaar is. Deze fase gebruiken wij ook om u wegwijs te maken in het content management systeem. U krijgt van ons een training in bijvoorbeeld het plaatsen van content op uw nieuwe site, denk aan nieuwsberichten of nieuwe producten.

Implementatie

6Evaluatie en vindbaarheid

Wij leren van elk traject. Daarom vinden we het heel belangrijk om na de lancering met onze klant samen te zitten en te horen waar we nog zaken kunnen verbeteren. De evaluatie is de finale stap in het traject. We horen graag of de site bevalt, maar ook feedback op onze werkwijze. Tevreden klanten zijn voor elk bedrijf de beste reclame, dus streven wij naar klanten die tevreden zijn over het product én over ons.

Evaluatie

7Vindbaarheid

Na het live gaan is de basis van jouw website in ieder geval goed. Nu is het tijd voor de juiste vindbaarheid. Als jij dat wilt, brengen we jou in contact met een van onze partners die gespecialiseerd is in online vindbaarheid. Dit besteden we uit om jouw optimale online vindbaarheid te kunnen garanderen. Wij zijn ervan overtuigd dat we ons moeten focussen op waar wij goed in zijn, namelijk het bouwen van jouw website. Wees gerust, we werken samen met partnerbedrijven die hetzelfde denken als wij van InDiv.

Evaluatie

We gaan iets moois maken

Wij houden van mooie dingen. Een website is uw digitale visitekaartje.
Dat moet er gewoon goed uit zien. En een site of shop moet vlekkeloos werken.
Dat is ons doel. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook.