InDiv bouwt jouw webshop

Online shoppen: wie bestelt er tegenwoordig niet in een online shop? Webwinkels groeien nog steeds enorm in aantal en populariteit. De omzet van online winkels groeit eveneens als kool. In 2018 bedroeg de totale online omzet maar liefst 25 miljard euro. Ruim negentig procent van alle Nederlanders bestelt wel eens iets online. Gemak dient de mens. Vanaf de bank kun je tegenwoordig met een smartphone al heel eenvoudig shoppen; van de dagelijkse boodschappen tot aan kleding en andere luxegoederen.

Je hebt nog geen webwinkel of je wilt meer resultaat halen uit jouw webwinkel. Dan kan InDiv jou helpen. Met een webshop alleen ben je er nog niet. Net als een stenenwinkel, moeten klanten jou wel weten te vinden. InDiv helpt jou daarom ook met de marketingstrategie. Potentiële kopers houden we in de winkel met slimme follow-ups, upsell en cross sell. Een goede webshop bouwt zodoende een vaste klantenkring op die jij kunt bereiken met gerichte mailings over aanbiedingen en nieuwe producten.

Tot slot zorgen we ervoor dat jouw winkel in zoekmachines snel wordt gevonden door middel van een zoekwoorden-analyse. InDiv bouwt en onderhoudt een webshop die optimaal vindbaar is, snel laadt en natuurlijk op alle devices uitstekend werkt.

Professionele Magento Webshop

Professionele Magento webshop

WordPress webshop

WordPress webshop

Webshop met Storecontrl koppeling

Webshop met StoreContrl koppeling

WordPress webshop

Voor de kleine webshop

Een webshop is een enorme investering: we horen het vaak. Een cliché, maar wel waar: het hangt ervan af wat jij met een online winkel wilt doen en wat je doel is. Als jij slechts een paar producten online verkoopt of de verkoopfrequentie is niet zo hoog, dan voldoet een kleine webshop waarschijnlijk prima. Daar heb je geen dure software voor nodig.

InDiv bouwt kleine webshops snel en veilig in WordPress, in samenwerking met WooCommerce. Zo’n online shop is prima geschikt voor tientallen producten en is simpel te gebruiken. Een uitstekende basis voor een hobbymatige of meer bescheiden webwinkel. De eenmalige kosten zijn laag en dankzij de WordPress-interface is de shop gemakkelijk te beheren

StoreContrl voor de betere webwinkel

Het belangrijkste onderdeel van een webshop? Dat is natuurlijk de kassa. Als klanten niet veilig en snel kunnen afrekenen, dan haken ze af en ben je ze kwijt. En hoe houd je overzicht over de voorraad in jouw webshop? Niets vervelender bij online winkelen, als de klant iets wil bestellen wat jij niet meer in voorraad hebt, zonder dat jouw webshop dit vermeldt. De oplossing is goed voorraadmanagement en veilige kassakoppelingen.

InDiv is partner van StoreContrl. StoreContrl is het softwarepakket voor winkelautomatisering. Met meer dan 8000 gebruikers in Nederland is StoreContrl één van de koplopers. De winkelautomatisering van StoreContrl is gebouwd voor winkeliers. Met meer dan 15 jaar ervaring kan de gebruiker erop vertrouwen dat StoreContrl het betrouwbare systeem is, waarop een onderneming gebouwd kan worden. Voorraadbeheer en kassa: het is met StoreContrl Cloud supereenvoudig en veilig te realiseren.

De kracht van StoreContrl is de beheermodule: die is heel eenvoudig. Je hebt er eigenlijk geen omkijken meer naar, zodat jij je  kunt richten op wat echt belangrijk is: ondernemen. De online shop is wat betreft techniek in goede handen, net als jouw betalingen met koppelingen naar diverse betaalmodules, zoals Omnikassa en Mollie.

Storecontrl webshop

Magento

Magento voor de professionele webshop

Een webshop met honderden producten en tientallen klanten per uur of zelfs per minuut? Dan heb je een meer robuuste online winkel nodig. Die bouwt inDiv in Magento. Deze webshop-software staat al jarenlang aan de top voor bouw en onderhoud van professionele online shops. De Magentowebshops kunnen honderden tot duizenden producten aan en bieden de mogelijkheid voor talloze uitbreidingen, zoals: taalmodules, directe synchronisaties met boekhoudpakketten, zoals Exact en King, mogelijkheden tot voorraadbeheer en natuurlijk koppelingen met diverse betaalsystemen waarbij je kunt denken aan: creditcards, Adyen, Mollie, iDeal, Buckaroo en Payconiq.

Magento 1 upgraden

Sinds de release van Magento 2 was duidelijk dat de ondersteuning zou stoppen op de Magento 1 shops. Op 16 september 2018 kondigde Magento aan dat vanaf juni 2020 de support op Magento 1 stopt.

End of life Magento 1, hoe nu verder?

Wat betekent de zogeheten End of Life (EOL) voor jouw webshop? Een EOL heeft betrekking op de volgende onderwerpen:

  • PHP-versie; Vanaf juni 2020 heeft Magento er voor gekozen PHP-versie 5.6 niet meer te ondersteunen. Dit aangezien de focus op Magento 2 komt te liggen. De enige PHP-versie die vanaf dat moment wordt ondersteund, is PHP-versie 7.2. Om jouw webshop met de laatste versie van PHP te laten werken, is het van belang dat jouw server up-to-date is met deze versie. Daarnaast is er een update nodig voor Magento. Deze zal in de vorm van een patch worden uitgebracht. Zodra er aan één van bovenstaande niet zal worden voldaan, zal jouw webshop niet (goed) functioneren.
  • Beveiligingspatches; Tot juni 2020 zal Magento beveiligingspatches uitbrengen voor Magento Open Source 1.x. en Magento Commerce 1.x. Deze beveiligingspatches zijn van groot belang om jouw webshop veilig te houden. Bij een niet (meer) veilige webshop is de kans groot dat jouw klantgegevens worden gestolen, of zelfs jou complete shop wordt gehackt.
Magento upgrade

Magento 2

Overstappen naar Magento 2

Wanneer je Magento wilt blijven gebruiken, zit er niets anders op dan over te stappen naar Magento 2. Wij willen jou graag bij deze overstap ondersteunen. We hebben het namelijk niet zomaar over een update. Magento 2 is met compleet nieuwe technieken ontwikkeld. Wat inhoudt dat een groot gedeelte van jouw webshop opnieuw moet worden gebouwd. Voor een overzichtelijke en zo eenvoudig mogelijke migratie, hebben we een migratieplan opgezet. Via dit persoonlijke plan geven we antwoord op vragen en worden verschillende punten afgevinkt. Het migratieplan bestaat uit:

  • Inventarisatie
  • Projectplanning
  • Budgetplanning
  • Ontwerp en realisatie
  • Data migratie Magento 1 (producten, klanten, orders)
  • Lancering van jouw Magento 2 shop

Ben jij klaar voor de overstap naar Magento 2? We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden.

KLANTEN

Al onze klanten die wij geholpen hebben met een webshop

Annemarie Lingerie logo
MIXXL
De Limonaderij

LATEN WE EEN KOP KOFFIE DRINKEN

Zullen we eens afspreken?
Onze ervaring is, dat een goede kop koffie de beste eerste stap is naar een succesvolle samenwerking.
Die koffie kost nog niks. Het stroopwafeltje erbij ook niet.